Om oss

Om oss


Lyrotz Hem & Trädgård AB startades 2013 av Ingemar Jakobsson. Redan från början var målsättningen att arbeta med trädgårdar och växter. Som nystartat företag med ambitionen att vara aktivt oavsett säsong behövdes fler verksamhetsområden att bygga kring. Utifrån Ingemars erfarenhet kring städning, fönsterputsning och andra hushållsnära tjänster blev det naturligt att ta sig an sådana uppgifter.


Engagemanget, noggrannheten och förmågan att ge kunderna inte bara vad de efterfrågade utan också något mer därtill har gjort att Lyrotz Hem & Trädgård AB vuxit snabbt, utan att ha behövt ägna sig åt omfattande marknadsföring. Tvärtom har de flesta kunder hört av sig på rekommendation från andra kunder – ett utmärkt betyg på det utförda arbetet!


I en vacker trädgård har själen gott om plats och du kan må riktigt bra! Men en vacker trädgård måste inte vara fylld av avancerade arrangemang och ovanliga örter, tvärtom. Vi vill hjälpa alla - oavsett om du älskar att påta i rabatterna eller bara vill njuta i bersån - att få din trädgård så vacker som du önskar. För oss spelar det ingen roll om du vill ha hjälp med planeringen eller med utförandet av grovjobbet, vi bjuder påsamma omsorg om detaljerna ändå.


Våren 2021 slog vi upp portarna till en Handelsträdgård på föräldragården i Lye, ett drömprojekt som Ingemar klurat på länge. En inspirerande oas med ett välfyllt sortiment som vi också kan komplettera med på jobben ute hos våra kunder.


Eftersom livet inte bara kan pågå ute i trädgården hjälper vi dig också gärna i ditt hem. För det gör det lite lättare och roligare att vara inne, när rummen är rena och fönstren är fläckfria, eller hur?


Vi strävar alltid efter att göra kunden helt nöjd med vårt arbete. Därför tycker vi det är viktigt att vi på förhand är överens om vad som ska göras. Många gånger gör vi något lite mer, just för dig, så att du ska känna att du är en speciell kund för oss.


Är du inte nöjd, är vi inte klara ännu, är du mer än nöjd, då har vi gjort vad vi ska.


Vänligen,

Ingemar Jakobsson, VD

Lyrotz Hem & Trädgård AB